Om oss

Murmester R B Johannessen AS ble etablert på haugalandet i 1977, og er et selskap med lange tradisjoner innenfor murerfaget. Vi påtar oss alle typer oppdrag som omhandler byggkonstruksjoner og arkitektur av mur.

Vår visjon er å utføre oppdrag med kvalitetsmessig høy standard og nøyaktighet. Vi jobber til daglig på byggeplasser hvor det reises store næringsbygg og nye boliger, men utfører også oppdrag innenfor vedlikehold og rehabilitering av murbygninger. Arkitektur i mur er høyt elsket hos de som foretrekker et moderne design, men også vakre bygninger fra en svunnen tid.

Vi er svært opptatt av at produktene våre holder svært god kvalitet, og er tilpasset harde, norske værforhold. Kun de beste materialene på markedet er konstruert for å tåle tidens tann, og det norske klimaet.

La vår lidenskap for mur komme deg til gode når du skal realisere byggeprosjektet ditt, utføre vedlikehold eller rehabilitere et ærverdig murbygg.

Våre hovedsamarbeidspartnere og leverandører:

Håndverksmur >>

Weber >>

Kontakt oss

Vår visjon er å utføre oppdrag med kvalitetsmessig høy standard og nøyaktighet. Vi jobber til daglig på byggeplasser hvor det reises og veldikeholdes store næringsbygg og boliger. Vår lange erfaring innen murerfaget gjør oss til en trygg samarbeidspartner for oppdragsløsing i alle størrelsesordener.